uFeel.me
Когато умират люлякови нощи
Автор: Lilac,  5 февруари 2009 г. в 19:24 ч.
прочити: 284

Пеем "Още има люлякови нощи."
Носиме във себе си измама,
че щом светът ни не е свършил още,
то има време. Време за промяна.

Не, няма време! Няма я заблудата!
И няма вече люлякови нощи!
И аз съм друга. Всичките сме.. Другите.
И няма вече "още".. Няма още..

Загубихме се! Давим се в заблудата,
която вчера си сами измислихме -
за да прикрием, че сме вече Другите,
че няма даже за какво да пишем.

Ония Другите - без чувства и без влюбване.
А пеем "Още има люлякови нощи!"
О, страх ме е, че щом сме се изгубили,
за нас не съществува вече "още"..

18:17
05.02

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me