uFeel.me
Когато... тогава
Автор: panterka,  14 август 2012 г. в 16:31 ч.
прочити: 318
Не пиша в рима, за да блесна,
нито за точки или слава.
В душата ми щом звънне песен
и... римата се получава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me