uFeel.me
Когато тази зима се завърне... или в студа на мислите ми тъмни
Автор: blackmirror,  24 януари 2010 г. в 02:57 ч.
прочити: 530
посветено...

***

Навярно тази нощ ще бъде тъмна

студено е и в мислите изстинал

във твоите очи ще се завърна

по начина, по който бях заминал.

 

Над мен ще падат ледени висулки

и вените ми празни ще пристягат

въжето любовта сама ще сложи

и чувства към сърцата ни ще бягат.

 

Кръвта ми под краката ще замръзне

над нея тази нощ... ще ровиш с кънки

и щом това, любима.., ти омръзне

нощта ще е дошла. И ще се стъмни.

 

Ще капе лед от стаята и някак

ще бъде по - болезнено студен.

Във твоите очи шептейки мракът

с една сълза, напомни ли за мен?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me