uFeel.me
Когато татко си отиде
Автор: ville_valo_brc,  16 юни 2011 г. в 12:48 ч.
прочити: 491
Когато татко си отиде
ще остана някак... сам
тъжен ден за мен ще бъде
сълзите ми ще станат океан.

Дните ми ще бъдат сиви
в сърцето ми ще бъде студ,
защото моментите красиви
няма да са вече тук...

Ще липсват едни ръце, с който
ме е прегръщал ден след ден
навярно даже и небето
ще поплаче заедно със мен!

И всичко свързано със него
ще ми напомня колко го обичам аз
ще ми бъде тъжно, много тъжно
за тебе, татко в този час!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me