uFeel.me
Когато се прибираш у дома
Автор: aneta_kz,  11 август 2011 г. в 15:20 ч.
прочити: 398
Когато се завръщаш у дома
и детството на прага те прегръща,
отмерва пулса ти кристалена сълза
и стене утрото за бащината къща!

Когато аромат на топъл хляб
във стаята се носи мълчаливо,
най-скъпо струва тази тишина,
а виното не е така горчиво.

Когато си на прага на смъртта,
а с детски смях е пълна твойта къща,
усещаш как цъфти от пепелта
и с много жар животът се завръща!

Когато се прибираш у дома
и в черно-бяло прага те прегръща,
пианото, уви, е суета,
в акордите е истинската същност!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me