uFeel.me
Когато се изгубя между другите
Автор: longin,  13 май 2012 г. в 14:05 ч.
прочити: 222
Когато се изгубя между другите
Търсейки услугите...
Страхът остане мой другар
В бурени обрасне запустелия бунар
Ще се науча от теб да не завися
Бижу не съм на врата ти да вися
Когато се изгубя -посоката си ще намирам
Ще се науча в пътя мой си да се взирам 
Като глухарче с вятъра ще отлетя
По тази стълба няма да вървя
Тя води някъде надолу...
Там пусто е и голо...
На първото стъпало съм необходим
Като на комина дим
На второто стои само...съжалението
Може на любов то малко да прилича
Да оплита и да ни увлича...
По долу усмихва се омразата
Праща ни заразата...
По добра била от безразличие
Какво безличие
Най-долното стъпало е страхът
И струва ти се свършва се светът
Дъжд ли заваля...
Бунара пълни се с вода...
Отричан завличан разсичан
Намерих се обичан

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me