uFeel.me
Когато съм се раждала
Автор: sikra,  24 октомври 2011 г. в 12:13 ч.
прочити: 329

Когато съм се раждала,
избрала съм,
цветът на мъката да бъде в моите очи
и да препуска в колесницата на вятъра
душата ми към приказни страни.
Когато съм се раждала
във утрото,
поискала съм слънчеви мечти
да търся в цветенце разпукнато
с дъха на момини сълзи.
Когато съм се раждала
съм плакала
с дъжда на златните листа
и може би не съм очаквала
приятелството вярно на скръбта.
Когато съм се раждала,
прегръщайки
надеждата с две мънички ръце,
целувка майчина във мен посяла е
любов към чуждото сърце.
Когато съм се раждала
съм знаела,
че някой ден ще си отида от света,
във който ще оставя пясъчно изваяна
една усмихната следа.

Силвия Гуцева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me