uFeel.me
Когато ожаднееш
Автор: nella_gold,  23 февруари 2011 г. в 07:07 ч.
прочити: 423
Когато пред вратата ми се спреш,
не я подритвай, бравата е здрава.
Заспала съм... Но може би ще чуя -
по стъпките ти лампата ще ме събуди...

Когато пред вратата ми се спреш,
не я разбивай. Ключът е в горния ти джоб,
откъм сърцето. Не спя отново...
Захвърлих само самотата към стъклото.

И чашата ти, със утайката от плесен,
запращам някъде по теб, отсреща.
С надеждата да я строша... Пестя водата.
Когато ожаднееш, ще се сетиш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me