uFeel.me
Когато нещо хубаво си поръчваш (Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  14 август 2009 г. в 14:00 ч.
прочити: 258


разговаряха Etchi и krasimira1

Здравей! Как си, приятелко, кажи ми?
Как минават дните, мила, разкажи ми?
Ела, до прозореца двете да поседнем,
луната дали се показа , да погледнем.


Здравей приятелко, живея чудесно:
всяко ново утро с усмивка посрещам
от деня очаквам случване прекрасно
лошо и болка в „килера” заклещвам.


Това е изкуство и не всеки го постига,
сила трябва, да кажеш на болката стига.
Когато сама нещо хубаво си поръчваш
може би молба на небето право връчваш.


Поръчка към Вселената отправям,
с молба и с вяра за доброто в света.
В познанието по път си пожелавам
успех и покоряване на всяка висота.


Към всичко това се присъединявам
моята молитва с твоята съединявам.
Нека всички хора да са щастливи
да са обгърнати от мигове красиви.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me