uFeel.me
Когато много те боли...
Автор: miri,  11 март 2011 г. в 14:44 ч.
прочити: 522
Когато много те боли
отвори прозореца широко
и извикай!
Земята твоя вик ще чуй
и ще ти откликне.
Небето твоите сълзи
в росни капки ще превърне...
А ти - усетил, че си жив,
ще се усмихнеш... и ще преглътнеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me