uFeel.me
Когато ми посегна
Автор: galimira,  1 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 329

Когато ми посегна,

Денят във мен посърна

И в миг нощта беззвездна

Душата ми обгърна.

Когато ми посегна,

Сърцето-бясно птиче

Гърдите в обръч стегна

Бях твоето момиче...

Когато ми посегна,

Виновно ме целуна.

Ръката си протегна,

Към мен-беззвучна струна.

Погледнах към небето-

Луната-спукан грош.

Попитах, след което

Защо те правя лош?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me