uFeel.me
Когато кажеш...
Автор: Nuri,  5 декември 2011 г. в 21:04 ч.
прочити: 291

Когато кажеш- Здравей.
Облива ме светлина.
Когато кажеш- Добър да е денят!
Пъстроцветни багри е той.
Когато кажеш- Добра да е вечерта!
Загръща ме нежността.
Невиждана мекота.
Когато кажеш- Добро да е утрото!
Приждаща е любовта.
И тогава в мен мечтите.
Надпреварват се те.
Вътре в мене моля се.
Нека да не свършва това.
Когато кажеш.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me