uFeel.me
Когато душата блести
Автор: MariaY,  14 януари 2012 г. в 15:32 ч.
прочити: 372
Когато душата блести -
изгрява във своето утро.
Когато душата блести -
разлиства се в цвете омайно.
Когато душата блести -
в очи се рисуват слънцата.
Когато душата блести -
вали със сълзи на дъгата.
Когато душата блести -
разпръсква се чистата обич.
Когато душата блести -
ухае на звездно вълшебство.
Когато душата блести -
лети със покой в тишината.
Когато душата блести -
заспива и ражда... мечтата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me