uFeel.me
Кога ли...
Автор: Wendy,  12 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 379
Във вазата, препълнена от чувства,
живота си в букет ще подредя?
И коня, волно в степите препуснал,
със ласо и юзда ще покоря?

Кога ще вържа прерийния вятър
на детството в спасителния бряг?
Ще се завия с облаче, когато
застана пред пречистващия праг.

И вкусила мига на свободата,
несбъднатото в мен ще претворя.
Ще се разпръсна щедро над земята.
Пък после ще се преродя... В трева...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me