uFeel.me
Книгите-добри приятели
Автор: mnogogotina,  28 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
Книги пълнят ми главата само с хубави неща.
Те ме учат да живея, да работя, да творя.
Книгата ме запознава с всичко ново по света
с ум и разум ме дарява и разкрива дивни чудеса.
Те са ни добри приятели в трудни времена
богатство са най-голямо на света.
Книгата безценна трябва ний да прочетем ,
за въпросите безбройни
най-верен отговор да си дадем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me