uFeel.me
Ключ за Рая
Автор: nella_gold,  20 април 2013 г. в 10:20 ч.
прочити: 264
И...
сякаш че да бях
деветия му кръг
от Ада.
Казанът -
негов, за разкош.
И ябълката му -
тъй гнила се оказа.

И сякаш че да бях
една безкрайна канонада.
А той мечтае 
само за разкош -
там някъде,
в девети кръг.
На Ада.

И сякаш че...
Докрай
казанът му 
без дъно се оказа.
А аз - невидимо око.
И ключ за Рая.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me