uFeel.me
Кехлибар
Автор: CAMODIVA,  14 септември 2012 г. в 11:02 ч.
прочити: 279


Снага извива старата лозница,
огъната от бистър кехлибар.
Наливат свежест сочни броеници
под ласките на слънчевия дар.

И мами с южен полъх ароматът
на топлия, магически нектар.
Подвластни са на есенното злато
и скитник, и безбожник, пък и цар.

Изпълва ни сърцата с обич бяла,
очите с топлина, ума със смях,
божественият сок от радост зряла
и натежава сладко, като грях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me