uFeel.me
Кажи сърце?
Автор: CARICATA_na_nata,  29 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 305
Каква разплакана неделя,
сьвсем не ми е по вкуса,
сльнцето усмихваше се вчера,
а днес -в очите ми рьми роса.

Аз вчерабях тьй дива-неприлично
и галех се в теб,когато спях,
всичко беше толкоз неlogi4no
но да те имам цяла нощ-успях.

Косата ти аз роших цяла вечер,
рьцете ти-дьржаха ме в плен.
Какво да си поискам вече?
...та цялата ти обич бе за мен...

А днес защо остави ме сама,
с изцапано от скрьб лице,
с протегнати кьм теб рьце?
Кажи ми ти , СЬРЦЕ????

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me