uFeel.me
Кажи ми
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 319

Кажи ми


кажи ми какво да направя

когато отчаянието

нощем

зад клепачите изникне в цял ръст

и страхът от самотата

се възползва от моята безпомощност

и хапе

до болка

до кръв

до кокал

същността ми

кажи ми

кажи какво да направя

когато мечтите ми затъват в блатото

на реалността невзрачна

и безполезни се струпват

смачкани

безцветни

изгниват на дъното на моята душа

кажи

кажи какво да правя със стиховете

моето богатство

това голямо братство

от навъсени

и мрачни многознайковци

ТЕЗИ

МОИ

СТИХОВЕ

кажи

кажи ми

моля те кажи какво да правя

с всички тези песни

възпяващи неща

които никой не възпява

кажи ми

кажи ми

духът ми седна в ъгъла на моето

легло преметна крака по турски

и ми прочете

Една Не Много Весела Приказка

краят й беше моят

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me