uFeel.me
Кажи ми...
Автор: Marchellka,  30 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1143
Кажи ми ОБИЧАМ ТЕ,
ако трябва го изкрещи.
Кажи ми БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГА,
а след това го отречи.
Кажи ми ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ,
а после - отречи го!
Кажи ми НЯМА ДРУГА В ТОЗИ СВЯТ,
КАТО ТЕБЕ СИЛНО ДА ЖЕЛАЯ!
Но ти мълчиш,
гледаш някъде, далеко
във небето
и не смееш нищо да ми кажеш
и на теб не ти било леко.
Слушай, любов, за тебе аз живея,
за тебе дишам и пак за тебе копнея,
но до кога ще показваш безразличие
към моето приличие?
Кажи ми ОБИЧАМ ТЕ,
кажи ми ИСКАМ ДА СЪМ С ТЕБ...
Кажи ми каквото искаш,
само докажи, че и ти си човек
и че не си направен от лед!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me