uFeel.me
Кажи ми
Автор: solar,  19 март 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 186
влез слънце
в плахата ми пролет -
не 
не гаси светлината...

кажи ми
че съм твоята тайна
цвят  и
томление
кажи го сега 
и моите пръсти
ще те търсят...
аз съм любов
две неща имам -
тяло и перо -
за утринна омара
за здрач и тишина
за празнични клади
като благослов...

кажи ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me