uFeel.me
Като целувка
Автор: Laska,  23 ноември 2010 г. в 19:24 ч.
прочити: 517


Тихо е.
В голите клони на близката бреза
няколко врабчета
разпалено клюкарстват.
Под цъфналите хризантеми
гущерче уплашено се свря.
С приятна топлина,
предзимно
слънцето прегръща,
като целувка жадна
преди раздяла
кратка.
А хоризонтът,
в тъмни облаци се крие.

Но сега е топло
и спокойно...

като в очите ти
.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me