uFeel.me
Като посвещение
Автор: rumen popov,  3 юли 2009 г. в 18:35 ч.
прочити: 401
Закичи ми цвете,
на ревера от лявата страна.
Подай си ръцете,
дари ме с топлина.

Докосни лицето ми с устни,
когато ме изпращаш до вратата,
да усетя, че не искаш да ме пуснеш-
твоя поглед да ме пази в самотата.

Очаквай ме с трепет,
да се завърна уморен,
прошепни ми с нежен шепот :
" Обичам те, бъди до мен ! "

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me