uFeel.me
Като куче...
Автор: nella_gold,  14 март 2012 г. в 07:48 ч.
прочити: 217
Ти никога не си ме помнил - без причина.
И никога за мен не си се сещал.
Сега - по-празен от мечта незрима,
и по-свиреп от всяка люта зима...

Ти никога не си ме срещал - без причина.
И пътища до мен не си вървял...
Теб има ли те?! Мен ме има...
Във твойте нощи, в твойте дни студени.

Ти никога не си запомнил, че те има.
Живееш в свят на вещици и... кучки.
Светът ти е илюзия за случки...
А ти живееш - просто като куче...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me