uFeel.me
Късо
Автор: anima,  10 април 2012 г. в 20:05 ч.
прочити: 326
Наранена никоя.

Чувствата убиват.

Свят от хейтъри,

помия те облива.

Сърдити малки

хора с очи миши,

зъбки си показват.

Никой няма смелост,

пред силните

да възстане...

Боричкане , цвърчене

самоизяждане долу.

Горе някой,

високо се смее.

Знам, че съм обречена

на заколение. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me