uFeel.me
Късно е
Автор: mari_et,  5 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1013
Kъсно е!
Останал е на вън пияният
да търси спомена за щастие.
И кучето виещо срещу глада
дал му свободата.
Късно е!
Заспали са и влюбени
и нощните пазачи
/скрити в тъмното
на сигурно./
Спи на небето Съдникът.
Късно е да търси сметка от престъпници
сънуващи - невинността си.
Късно е!
Заспива и пияният -
отмалял от търсене.
И кучето - легнало със свободата си
ще стане до глада.
В нощта
остават будни само мислите
превърнати във пеперуди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me