uFeel.me
Късмет
Автор: panterka,  1 януари 2013 г. в 11:35 ч.
прочити: 292
От баницата със късмети
на мен се падат тези двете:
\"купон до зори и после пак\"
и \"за работа мерак\".
Ала как се съчетават
нямам никаква представа,
но сама си се орисах,
че нали така ги писах,
уж настроение да има,
ох, тежка чака ме година!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me