uFeel.me
Късче миг – превърнато във вечност (The Last Wish & Womanly)
Автор: womanly,  9 септември 2010 г. в 14:51 ч.
прочити: 916
The Last Wish & Womanly

Късче миг – превърнато във вечност,
неусетно променя човешките души...
Една породила се откъслечност,
пътека изгражда към нови мечти...

Откъснал се вик - с глас на човечност,
поръсва зората във океана изгрева над спящи вълни.
Синева и безкрайност отразени в очите,
към които политат с усмивки всички далечни звезди...

Представата за реалност изчезва,
животът започва да бълбука, като водопад...
Безбройните картини в пъзел подрежда,
милеейки за мигове, изпълнени с щастие и благодат...

От меки облаци замъци с въздушни кули мечтите строят,
една палитра с милион пеперудени криле ще се забъркат
и със цвета им хоризонта и залеза ще ги оцветят.

Красотата с пурпурен блясък, като в огледало ще се отрази,
Вселената – със силата на сто слънца ще заблести...
Дъгата в сплетени желания безбройни ще се извиси,
над света - като небе безкрайно от сбъднати мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me