uFeel.me
Капки 2
Автор: zagorka6,  19 януари 2013 г. в 09:47 ч.
прочити: 319
Дъждовните капки - те разбиват
и най-твърдата гранитна скала.
Капка по капка я доубиват,
нищо, че е монолитна била.

Слънцето с лъчите им помага,
вятърът буен и той е със тях.
Накрай какво от нея остава?
Минала слава и купчинка прах.

Често и в живота така става.
Гледаш човека - твърд като гранит.
С сила никой не го побеждава,
но дума по дума - виж го разбит.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me