uFeel.me
Капка в зеницата ти
Автор: Принцеса Променанде,  3 февруари 2009 г. в 11:42 ч.
прочити: 288

Когато запетайчици  по твоето лице

с усмивка бръчките рисуват,

когато смях, като кристал звънти,

а платноходки във очите плуват,

когато хоризонта се превръща

от снежната магия посребрен

в просторна, бяла, светла къща,

там пуши ли комин за мен?

Мен синьото в очите ти ме радва

родена да докосвам брегове,

като дъждовна фея ще орисам

небето твое, зимното море . .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me