uFeel.me
Капка мастило
Автор: vladun,  14 юни 2011 г. в 22:32 ч.
прочити: 314
Много думи изписах вече,
и писалката съхне, май.
Ще подкупя рижата вечер
с аромата на липов чай –

моля, прося със сетни сили,
или плащам – със кръв и пот
на нощта - за капка мастило,
да допиша тоя живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me