uFeel.me
*Капка 30.03.2011
Автор: krvelkov,  30 март 2011 г. в 08:30 ч.
прочити: 324
Капката отива в морето.
А много капки са една вълна.
Идвам аз при теб, където
ме усещаш, все едно вода.

Пиеш ли ме? Или ме изливаш...
За да се измиеш?
Или ме поливаш на цветя :)
Любовта не можеш да убиеш.

Любовта поражда вечността.
И всяка капка е вълната.
Вълните са безкрайността.
И всяка обич, осъзната.

Всяка обич е света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me