uFeel.me
Капчица роса
Автор: nevermind,  25 октомври 2009 г. в 14:40 ч.
прочити: 230
Малка бе тя -
капчица роса.
Скрита във тревата,
рожба на зората
мимолетно тя блести
под първи утринни лъчи.
Едва красотата на живота опознава
и след миг се изпарява -
така я природата създала -
животворна целувка и после раздяла.
Но след като се изпари под ярките лъчи
остава надеждата, че ще се прероди!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me