uFeel.me
Каменно Сърце
Автор: Death_unlimited,  28 септември 2008 г. в 00:27 ч.
прочити: 350
Годините минават
а аз живея затворен в своят храм
и спомени остават
за годините които съм прекарал сам

Един бях аз на този свят
сродната душа аз неоткрих
може би бях много млад
или от нея аз се скрих

Скрих се аз във моят храм от самота
извърнах аз лице
отрекох се от любовта
защото имах каменно сърце

Сърце калено със омраза
изпълнено с мъка и тъга
самотата пътя ми показа
със жестоката ръка

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me