uFeel.me
Камбани
Автор: Ananasia,  20 юли 2008 г. в 13:20 ч.
прочити: 547
Камбани бият, огнени камбани...
Кога душите ни на християни
ще заискрятс всевечната любов
ще понесат безсмъртния й зов?
Трептят безброй надежди поругани.
Душите ни се губят изтерзани
на страстите сред пламъка суров.
камбани бият, огнени камбани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me