uFeel.me
Камбанен звън
Автор: Hunt,  20 май 2013 г. в 13:31 ч.
прочити: 304
за сетен път
грейне ли Зорница чиста
идваш насън
чакам те с рокля венчална
сред камбанен звън

с душа закопняла
навред ме търсиш ти
за твоя глас жадна
в съня ти идвам аз

далечен бряг си
аз стихия неуморна
делят ни
два пътя безкрайни
в битието ни вписани
любов и раздяла

за сетен път
грейне ли Зорница чиста
идвам в съня ти
с рокля златиста
превръщаш
думите в чувства
наяве
някъде в далечината
пред нас
камбанен звън
отеква в тишината

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me