uFeel.me
Към вещицата
Автор: jelyuena,  26 март 2011 г. в 13:58 ч.
прочити: 363
Защо се занимаваш толкоз с мен?
Не ме харесваш - гледай си живота!
Метлата яхвай и отлитай! Не,
не ще ти дам да ми отскубнеш косъм!

Причакваща на някой кръстопът,
ти себе си сама ще омагьосаш.
Крило от прилеп или паднал зъб
залагаш, но към теб се връща злото.

Спри, ето ме, по чудо оживях
след лош късмет с магията поръчан.
Не ме достигаш, не съм аз и тя
обръща се за теб в магия черна.

Не ме засяга чаканият
стрес,
със седем примки лошото завързах.
Сърцето ми невинно е. От днес
омразата ти теб ще трови бързо.

Знам, мразиш ме, защото съм добра
и сигурна в защитата си силна.
Измъчвай се в проклетата игра!
Запазвам тяло, дух и разум чисти.



© Елена Желева.13.12.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me