uFeel.me
Към върха
Автор: sandra95,  31 октомври 2011 г. в 21:31 ч.
прочити: 310

 

Върхове желае всеки,

най-добре се чувства там,

но никой не може навеки

на върховете си да бъде сам.

 

Защото той тръгнал е от ниско

и се е качил със помощ чужда,

и не бива да се държи низко,

когато друг от помощ има нужда.

 

Трябва да помни онази пътека,

по която вървял е в началото,

трябва да помни все така,

че той е малка част от цялото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me