uFeel.me
Към дъщеря ми
Автор: Anahid,  30 януари 2011 г. в 14:35 ч.
прочити: 852
Цветенце мое прекрасно,
(в живота мой - смисъл и радост)
така неусетно израсна
с ухание на свежест и младост ...

Животът, Дете, е повратен;
надеждата, знай, не губи!
С вяра постигай обрати,
за щастието ти се труди.

Цели поставяй достойни,
човешкото в теб запази.
Успехът е с особена стойност,
когато платен е с сълзи.

Честността е неразменна монета,
Любовта, пък, е Божият дар.
Обръща се често късметът -
и робът е нов господар!

На поквара недей се поддава -
подминавай обиди с насмешка.
Мъдра бъди! Не забравяй -
шах се печели и с пешка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me