uFeel.me
Към блудната непозната
Автор: Lidis,  31 март 2011 г. в 22:14 ч.
прочити: 248
Познавам те, непозната
не сме се виждали двете,
но ти личи по душата.
Не си цвете,
не си и Луната.
Ти си оная, жената
предала мъжа и децата
и на друг мъж в ръцете
играчка за сетивата
Не си цвете,
не си и Луната.
А греховете,
ще ти ги плащат децата.
Така е от вековете,
по законите на съдбата,
децата носят греха
на майката блудница
и на бащата.

31.03.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me