uFeel.me
Към Другата!!!
Автор: l.hiena,  23 юли 2008 г. в 00:50 ч.
прочити: 1397
*
Аз зная... че ще дойдеш някой ден -
по-млада, по-красива и първична!
По нищо не приличаща на мен,
ще искаш както мен... да те обича!
*
Ще впиеш свойте остри маникюри
право във ума му - там ,до мене!
Ще бъдеш океан, вулкан и буря
и няма като мен от скръб... да стенеш!
*
Ще тракат твойте токчета "Версаче"
право по сърцето му във ритъм нов...
Миличка, едно помни обаче -
знам да водя битка... за любов!
*
Зная как такива... като тебе,
да засенча лесно със единствен жест...
В миг ще станеш грозна, непотребна
и от тебе няма да се чуе вест...
*
Защото имам страшното предимство
да съм пристан, вяра и утеха блага!
И ще съсипеш нашето единство,
така че просто... откажи се, драга!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me