uFeel.me
Към България
Автор: miss_messy,  10 октомври 2012 г. в 01:06 ч.
прочити: 181
Родино свята! Мой корен, моя майка,
обич и най-свидно кътче на земята!

Напуснах те а не е трябвало!
Далеч отидох а така боли.
Сърцето ми по теб изгаряше,
докато скитах се по чуждите земи.

Без теб Родино бях като слепец –
без път и без посока.
Но някъде във своето сърце,
аз пазех любовта към теб дълбоко.

Тъгувах, страдах, на колене пред тебе падах.
Препъвах се и се изправях,
но никога не те забравях!

Живееш в мислите, в съня ми
в живота ми и във кръвта ми.
Напомняш за това което,
горчиво страдаше сърцето.

Обичам те, безумно те обичам!
Завинаги на теб принадлежа!
Родино, майко, пак към тебе тичам
при тебе искам да умра!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me