uFeel.me
Кълчищени строфи
Автор: argonyk,  20 август 2011 г. в 19:12 ч.
прочити: 180
Не ми се пишат никакви брътвежи...
От всяко кихане да правя песен.
Мен може дяволът да ме разнежи -
на Господ цяла Вечност да съм бесен.

На изказ се научих от живота
и думите по моему подреждам.
На дните си кълбото сиво мотам -
не се тъче сатен от тази прежда.

Кълчищени са мойте строфи - дращят...
И лустро в римите ми не търсете.
В златисти кошници цветя не пращам -
несъвместим съм с другите поети.

Не ми се пишат никакви брътвежи...
Писалката от себе си съм скрил.
Мен може дяволът да ме разнежи -
на Бог отдавна всичко съм простил...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me