uFeel.me
Какво съм аз за теб...
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 520
Ако ти си слънцето за мен
какво съм аз за теб
може би луната.

Ако ти си вселената за мен
какво съм аз за теб
може би една единствена звезда.

Ако ти си морето за мен
какво съм аз за теб
може би капчица вода.

Ако ти си света за мен
какво съм аз за теб
може би дома.

Има още хиляди неща
кое от тях съм аз за теб
може би глътка въздух или вода
може би човече в света безкраен,
а може би съм любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me