uFeel.me
Какво не бих забравила...
Автор: Slancho,  2 февруари 2013 г. в 11:15 ч.
прочити: 231

Вълшебен мирис на препечен хляб.

И чай от билки в ранна детска сутрин.

Следите си във хрупащия сняг,

Звънецът във последните минути...

Усмивките на милите ми хора,

Смехът на палавата ни дружинка,

Хлапашките „събрания“ на двора

И всяко камъче и песъчинка.

 

От моя дом, от моята родина...

 

Танцуващите пламъци пред мен

В огнището на родната ми къща.

На мама двете галещи ръце,

На татко топлата прегръдка...

***

Кафето ми, когато се завръщам,

Примесено със горски аромати,

И стъкленият въздух сутринта...

Събуждащата песен в гъсталака...

Моят простор и моя свобода,

И сините черти на хоризонта,

Най-хубавият изгрев на света,

Когато съм си вкъщи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me