uFeel.me
Какво му трябва на човека
Автор: MariaY,  9 февруари 2012 г. в 18:53 ч.
прочити: 445
Какво му трябва на човека -
една сърдечна, слънчева усмивка,
да чуе блага дума за утеха
и болката у него да затихва.

Да има две очи, които
света до дъното си да побират
и думите, когато не достигат -
недоизреченото да разбират.

Да има муза да живее,
да се вдъхновява всеки ден -
свободно да лети и да дарява
обичащото си сърце. Във плен

на бялата добра магия,
с вълшебството искри да пали,
прераждайки се в тази орисия,
света със чувства да погали...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me