uFeel.me
Какво мога да ти дам...
Автор: 1975,  1 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1274
Какво мога да ти дам...

Какво мога да ти дам
освен душата и сърцето си,
безкрайната си обич и
отиващата си от мен младост.

Очи блестящи от нежността в мен,
усмивка озарена от доброто.
Лице, чаровно и не познаващо старостта,
тяло, малко натежало, но красиво.

Душа чиста като сълза и
сътворена от обич велика.
Сърце пламенно и чакащо
тъй дълго желаната обич.

Обичта ми е събрала уханието
на дивите цветя, полъха на ветровете.
Топлите милувки на слънчевите лъчи,
дискретната нежност на луната.

Очарованието на есента,
вечното ново начало на пролетта.
Буйното и изпепеляващо лято,
неустоимата красота на снежната зима.

Нежното докосване на морските вълни,
усмивките на слънчогледите.
Величието на планината,
чистота на бистрите реки.

Любопитството на малкото дете,
нетърпението на младостта,.
Чара на зрелостта и
мъдростта на старостта.

Вечността на светлината,
загадъчността на нощта.
Тайнственият аромат на запалените свещи,
и тайните на цялото човечество.

Бодростта на усмихнатото утрото,
паметта на забравеното миналото.
Упоритостта на настоящето
непредсказуемоста на бъдещето.

Желанието и стремежа за
полет в небесата на птиците.
Вярност близка до тази на Бога
към хората - всевишна, всеотдайна.

Обичта ми е такава, от която всеки
се нуждае - истинска, безкрайна.
Защото друга не мога да предложа и да дам
обич не за ден за два, а за вечни времена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me