uFeel.me
Какво ли още...?
Автор: iam,  29 септември 2011 г. в 14:15 ч.
прочити: 253

Какво ли още  трябва аз да зная ,

за да разбера душата твоя за какво жадува,

да мога да запълня всяка празнина,

когато ти мълчиш, а мисълта ти другаде пътува?

 

Какво ли още трябва да науча аз,

за да изпълня дните ти с радост?

Какво ли още трябва да направя аз,

за да обгърна теб с безкрайната си обич?

 

Какво ли още аз да ти даря,

за да се почувстваш ти в рая,

и как магия аз да сътворя,

за да обгърне с вълшебство бъдещите дни?

 

Най-искрено желая да успея аз

да дам разбиране, спокойствие и обич най–голяма

на теб за да те топлят в бъдещите дни,

за да желаеш с цялата душа да споделиш ги ти с мен!

 

Да бъда аз за теб вълшебен пристан,

където мир намира морна ти душа,

да бъда аз онази що изпълва

със смисъл всеки следващ ден.

 

Да те обичам и да изпълвам дните твои

със светлина даряваща покой на твоята душа,

да ме обичаш и талази нежност

с любов да ме обгръщат щом си ти до мен.

 

И погледите влюбени да гледат все в една посока,

да няма сила,която да ни раздели,

душите слети да намират рая

в малкият ни свят, създаден с любов от нас…

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me