uFeel.me
Какво е стихът !
Автор: toni_bliznaci,  30 август 2011 г. в 10:53 ч.
прочити: 335
waterfall & toni_bliznaci


Какво е стихът - прекрасно творение
пленило в своите думи духът,
емоция носещ и вдъхновение,
думи в музика и улавя мигът.

Стихът е нежна мелодия,
докосваща душата,
песен неизпята, без звук
галеща ни сетивата.

Той е низ от думи,
от сърцето продиктувани,
разкриващи
душевното ни състояние и чувствата ни.

Стихът е начин да покажеш,
че обичаш,
че вярваш в нещо или някого
и със слова се вричаш.

Стихът събира в себе си радост, любов,
тъга, самота и празнота -
все неща, вълнуващи човешката душа.

Словото е сила, словото е огън
можеш да запалиш и пожар огромен.
Можеш да събудиш, може и да водиш,
може да се бориш също и да спориш.

Всяка дума носи някаква магия,
всеки смисъл в дума свойта същност скрива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me