uFeel.me
Както когато боли
Автор: Didis_Ne,  11 декември 2010 г. в 00:08 ч.
прочити: 316
Боли...
Какво е това не разбирам.
Не е острата болка
от разпилени мечти.
Не зная и как се умира,
тогава болката колко е.
Дори и когато мълчиш,
не е заболявало толкова...
Боли...
Но не с тъпата болка
на спомени тъжни и зли,
дори и не колкото,
и не както,
когато сами
следим на времето такта...
Боли...
Но някак отвътре,
и някак неспирно тупти,
по-скоро отнесено чувство,
за както, когато боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me